0

Bland kombinerade bokstäver

Läser i ett av mina tidigare inlägg här nere "idag kickar listan in" och oj vad peppad jag är osv. Stirrar på texten och undrar. Vilken jävla lista?! Alltså. På riktigt. Vilken jäääävla lista?! Blir alldeles frustererad och vill hoppa upp och ner och gråta som ett barn för att jag inte på en millisekund kan komma på vad det är för jävla lista. Det tar mig vad som känns som tre dagar att komma på att jag skrivit om "10 saker att göra innan året är slut-listan". Den hade jag helt glömt bort.

Det är ganska roligt med ADHD-problematik. Aktuellt just nu är att även sonen ska utredas, det är klart och bestämt efter WISC och 5-15-formulär. Men, jag håller honom utanför, vill han berätta sin story någon dag så får han göra det alldeles själv. Ville bara säga det. Och att det ska bli oerhört intressant att se vad vårdgarantin garanterar den här gången. Jag har för dom som inte vet det blivit utredd sedan våren 2010. Först fick jag vänta tills sommaren 2010 för att göra självskattningar och bli feldiagnostiserad och totalt mindfuckad hos ett mycket märkligt gäng. Sedan blev jag ändå remitterad vidare till neropsykiatrisk utredning, vilket tog över ett år att bli kallad till. Sedan blev det bara fler självskattningar och 5-15 formulär och sedan beslutades det att jag skulle behandlas utan diagnos för att se om mina symtom försvann och om de inte gjorde det så skulle utredningen återaktualiseras. Den aktualiserades i våras. Och nu är det oktober. Hey, 3 månaders vårdgaranti. Jorå. Inte någon gång.

 Behandlingen fortsätter dock. I KBT-form för att vi (sambon har diagnos) ska lära oss struktur hemma och i vardagen. Just nu får vi lära oss att storhandla och hålla oss till våra veckomatlistor. Det har vi fått göra i 4 veckor. Och bara det. Kan ni sådant? Dels storhandla varje vecka. Dels hålla er till en sak i taget? Det har varit det allra svåraste. Sjukt svårt. Jag blir jättefrustrerad och vill så mycket. Har så mycket fantastiska idéer som jag liksom får tygla för att jag måste storhandla en dag i veckan. Jag får väl tänka på andra saker iaf? Eller? Får jag ens tänka på andra saker? Måste ta upp detta på fredagens veckohandlingsavstämning.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar